Eén uitvaartpakket voor al uw wensen

U kunt al een complete uitvaart bij Meersorgh Compact laten verzorgen voor een all-inprijs vanaf € 3.995. Daarvoor bieden wij u een vast uitvaartpakket aan. U weet dus van tevoren precies wat de uitvaart gaat kosten en welke diensten u voor dat bedrag afneemt.

Wij vragen u deze kosten, met aftrek van het verzekerde bedrag van de uitvaartpolis, voorafgaand aan de uitvaart aan ons te voldoen. Dat geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, zonder vervelende naheffingen achteraf. Heel eenvoudig en helder.

Stuur ons een bericht Bel ons: 088 880 1200

Volledige ontzorging bij begraven

Indien u de begrafenis door ons laat uitvoeren, nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van een begrafenis bieden wij u 3 complete pakketten.

Begrafenis Compact - € 4.475
Begrafenis Excellent - € 5.250
Begrafenis Premium - € 6.750

Volledige ontzorging bij cremeren

Indien u de crematie door ons laat uitvoeren, nemen wij u een groot deel van de zorg uit handen. In geval van een crematie bieden wij u 3 complete pakketten.

Crematie Compact - € 3.995
Crematie Excellent - € 4.950
Crematie Premium - € 6.250

Uitvaart Compleet is actief in de gehele Randstad


 

Over Uitvaart Compleet

Kiest u voor Uitvaart Compleet dan krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij Uitvaart Compleet hoog in het vaandel. Ons team van uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Stuur ons een bericht
Bel ons: 088 880 1200


Meer over Uitvaart Compleet

Stuur ons een bericht

Graag helpen wij u met alles wat nu op u afkomt.