Crematie Basis
€ 1.999,-

U betaalt voor dit pakket bij Uitvaart Compleet de all-inprijs van € 1.999. Daarvoor bieden wij u een vast pakket aan.


Lees verder

Crematie Compact
€ 3.995,-

U betaalt voor dit pakket bij Uitvaart Compleet de all-inprijs van € 3.995. Daarvoor bieden wij u een vast pakket aan.


Lees verder

Crematie Excellent
€ 4.950

Wenst u meer tijd en enkele extra's, is het Stijl Excellent pakket een juiste keuze. U betaalt voor dit pakket de all-inprijs € 4.950.

Lees verder

Crematie Premium
€ 6.250

Ons Premium pakket is de meest complete keuze. U betaalt voor dit pakket bij Uitvaart Compleet de all-inprijs van € 6.250.

Lees verder

Eén uitvaartpakket voor al uw wensen

U kunt al een complete crematie bij Uitvaart Compleet laten verzorgen voor een all-inprijs vanaf € 3.995. Daarvoor bieden wij u een vast pakket aan. U weet dus van tevoren precies wat de uitvaart gaat kosten en welke diensten u voor dat bedrag afneemt.

Wij vragen u deze kosten, met aftrek van het verzekerde bedrag van de uitvaartpolis, voorafgaand aan de uitvaart aan ons te voldoen. Dat geeft u de zekerheid dat alles goed geregeld is, zonder vervelende naheffingen achteraf. Heel eenvoudig en helder.

Stuur ons een bericht Bel ons: 088 880 1200

Uitvaart Compleet is actief in heel Nederland


 

Over Uitvaart Compleet

Kiest u voor Uitvaart Compleet dan krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij Uitvaart Compleet hoog in het vaandel. Ons team van uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Stuur ons een bericht
Bel ons: 088 880 1200


Meer over Uitvaart Compleet

Stuur ons een bericht

Graag helpen wij u met alles wat nu op u afkomt.