Chinese uitvaart Uitbundige uitvaart


Net als in vele andere culturen is ook binnen de Chinese cultuur respect erg belangrijk. Nabestaanden tonen hun respect door de uitvaart zo uitbundig mogelijk te maken. Men probeert het beste te geven en de uitvaart zo waardig mogelijk te maken.

De rituelen van de nabestaanden zijn afhankelijk van hun religie, maar sommige kenmerken komen in veel rituelen terug.

De nabestaanden dragen een bepaald soort kleding met bijpassende tailleband. De kleur en het materiaal van de kleding is afhankelijk van de relatie tot de overledene. Ook is de kleur van de tailleband verschillend. Vrouwelijke nabestaanden dragen tevens een haaraccessoire.

Chinese uitvaartartikelen

Artikelen als joss papier en wierook zijn absoluut onmisbaar bij een Chinese uitvaart.
Meersorgh kan voor u diverse Chinese uitvaartartikelen verzorgen, zoals kleding, joss papier, uitvaartkisten, wierook of een passend rouwarrangement van Sonjo Wong.
先人 在中國人社會是非常重要; 對先人 尊敬, 有不同的禮儀, 敬奉. 除祭品, 服式, 佩帶都有不同; 不同鄉俗有不同儀式. 故誠邀 安享善終服務公司合作: 有專人指導, 全程為你服務, 減少你的徬徨; 安心恭奉先人上路
Ook indien u elders verzekerd bent, verzorgen wij uw uitvaart. Voor niet-verzekerden hanteren wij speciale tarieven.

Uitvaart Compleet is actief in heel Nederland


 

Persoonlijke aandacht

Dennis Friperson | Eigenaar Uitvaart Compleet
Uitvaart Compleet is opgericht door uitvaartverzorger Dennis Friperson. Indien u de uitvaart door Uitvaart Compleet laat verzorgen krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij Uitvaart Compleet hoog in het vaandel. Samen met een team van collega-uitvaartverzorgers zorgt Dennis Friperson ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Stuur ons een bericht Bel ons: 088 880 1200

Over Uitvaart Compleet

Kiest u voor Uitvaart Compleet dan krijgt u een vast contactpersoon, die luistert naar uw wensen en ideeën en samen met u invulling geeft aan het afscheid dat bij u past.

Persoonlijke aandacht en zorg voor de overledene en de nabestaanden staan bij Uitvaart Compleet hoog in het vaandel. Ons team van uitvaartverzorgers zorgen ervoor dat u op eigen wijze afscheid kunt nemen van uw dierbare.

Stuur ons een bericht
Bel ons: 088 880 1200


Meer over Uitvaart Compleet

Stuur ons een bericht

Graag helpen wij u met alles wat nu op u afkomt.